torstai 17. tammikuuta 2013

Ensimmäinen rompetesti: Lens Cleaning System Lens Pen

On aika kirjoittaa ensimmäinen arvostelu. Kyseessä on kameroiden linssien puhdistukseen tarkoitettu "kynä", jonka tilasin Kiinasta nimellä Lens Cleaning System Lens Pen. Nimi osoittaa kyllä tiettyä hullua luovuutta, varsinkin tuo "lens" sanan käyttö on jo taidetta. No ainakin käyttötarkoitus tuli selväksi heti otsikosta. Hintaahan tällä vekottimella oli hurjat vajaa kaksi euroa posteineen. Paketti tuli perille noin kahdessa viikossa ja hyvin pakattuna. Rompe oli ehjä ja muutenkin melko toimiva. 
Kynän toisessa päässä on suti roskien sutimiseen. Sudin saa esille heiluttamalla punaista liipaisinta. Melko selkeää...
Kynän toista päätä koristaa kenkälankkipotero ja sieni. Tai ainakin jotain mustaa möhjää siinä oli, kun sormeen tökkäsin. Vielä on sormi olemassa, vaikka tökkäsin kolmannenkin kerran. En heti uskaltanut mitään kallista alkaa suttaamaan tuolla, kun ihmetytti tuo musta väri, joten kävin testaamassa ensin taloyhtiön peiliin. Hyvin toimi.
Testiromppeeksi pääsi Samsung Galaxy s2, jonka näyttöä tahrin puhtosilla käsilläni parhaani mukaan. Ei se nyt kovin sotkunen ole kyllä, kun puhistin höyrypäissäni näytön ennen kuvausta...
No mutta kyllä se puhistui, ja pienimmät hiusnaarmut hävisi samalla (siis sillä ensimmäisellä kerralla, kun puhistin enkä kuvannu).

Eipä tuosta voi valittaa. Hinta oli niin halpa, että kyllä tällä kehtaa puhistella kaikenlaista. Valokuvaajan must-rompe ja jokainen voi itse päättää, hakeeko sen kympillä logon kanssa vai tilaako ropoilla Hongkongista. 

Rompeblogi suosittelee!

Tämän blogin kuvat on otettu Asus Padfone2:lla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti